Hur man gör för att spela Lången

Lången är ett klassiskt spel från Svenska Spel som passar perfekt för dig som gillar sport. Spelet går ut på att man förutspår hur en till tio matcher slutar. Man väljer mellan hemmavinst, oavgjort eller bortavinst, precis som på Stryktipset. Svenska Spel sätter individuella odds på alla matcher man spelar på, och summan av dessa odds multipliceras sedan så att man får ett totalodds för hela talongen. Detta totalodds multipliceras sedan med det man har satsat. Man kan satsa mellan 10 kronor och 500 kronor på en spelkupong för Lången och den totala vinstsumman får inte överstiga 300 000 kronor.

Vill du ha tips hur du hittar bäst odds? På bästpåodds.se och bästaoddsenonline.nu får du tips hur du lyckas i oddsdjungeln.

Lången är ett klassiskt spel från Svenska Spel

Lången – ett av de mest populära spelen

Lången hör till de verkliga klassikerna i Svenska Spels repertoar, och är också ett av de mest populära spelen. Matcherna man spelar på kan vara inom olika sporter, men absolut vanligast brukar vara fotboll och ishockey. På detta sätt skiljer sig Lången från till exempel Stryktipset, i och med att det senare endast handlar om fotboll. När man spelar på Lången väljer man dessutom mellan en och tio matcher. På Stryktipset är man tvungen att spela på de 13 som Svenska Spel valt ut. Att vinna något är inte lika svårt som på Stryktipset, men det krävs ändå en hel del tur och skicklighet. Man måste nämligen pricka in det rätta utfallet på samtliga rader man valt ut, vilket är långt ifrån lätt!

För att spela besöker man enklast Svenska Spels hemsida. Där kan man snabbt starta ett spelkonto och ta del av hela utbudet som de tillhandahåller. Förutom Lången och Stryktipset så är populära spel Måltipset och Bomben, men det finns idag massor av alternativ för den som gillar att spela. Svenska Spel utmärker sig genom att erbjuda många spel för de som gillar sport. Det finns dock också flera olika casinospel att prova på för den som vill det.