Yoga i Stockholm

Att yoga har många fördelar, inte bara är det bra för kroppen utan yoga handlar mycket om den mentala biten. Att gå en yoga kurs kan förändra inte bara hur du rör dig utan förändra hela ditt liv. Hos Yogashala Stockholm hittar du olika stilar,  både Yin Hatha och den traditionella Mysore stilen. Att yoga är ett fantastiskt verktyg till att upptäcka både kropp och själ. yoga stockholm

 

Vad är fördelarna med yoga

Att yoga stärker inte bara din kropp utan även ditt psyke. Den viktigaste delen när det kommer till yoga är inte som man kan tro den fysiska biten utan det är den mentala. Att yoga är att utföra en så kallad “moving meditation” en meditation som sker i rörelse där andningen är i fokus. Man använder sig av sin andning som basen i alla rörelser och andas på ett speciellt sätt när man utövar Ashtanga yoga som är en av stilarna du kan testa på hos Yogashala Stockholm.

 

Vilka stilar finns det hos Yogashala

Hos Yogashala Stockholm finns det ett brett utbud av yoga, föredrar du en lugnare typ är yin yogan en perfekt yoga kurs att starta med. Vill du hellre testa på hatha finns även det och så finns även den traditionella Mysore stilen. Mysore är ashtanga yoga som utförs i grupp men där alla i gruppen utövar sin yoga i egen takt i takt med sin egen andning. De har två shalor som du kan utav din yoga på, dels på Nytorget och så i Zinkensdamm.