Mammalivet, Knipövningar och Sökandet efter Lösningar: Hur Emsella Behandling Räddade Mig från Operation

Hej kära mammor,

 

Bland de otaliga överraskningar som moderskapet förde med sig fann jag en utmaning jag aldrig förväntat mig: inkontinens. Det blev särskilt tydligt efter min andra förlossning. Mellan skratten med barnen, de intensiva träningspassen och de nattliga rusningarna till toaletten blev det ett konstant problem som jag kämpade med i tystnad.

 

Jag försökte verkligen allt. Varje dag gjorde jag mina knipövningar, hoppades och bad att de skulle fungera. Jag laddade ner appar, deltog i grupper och köpte alla de “mirakel” redskap som lovade att stärka min bäckenbotten. Men trots alla mina ansträngningar förblev problemet.

 

Jag blev så desperat att jag började överväga en operation, något jag hade hoppats undvika. Men precis när jag kände att jag hade nått min gräns stötte jag på Emsella behandling.

 

Vad exakt är Emsella behandling?

Kortfattat stärker Emsella bäckenbottenmusklerna med hjälp av högintensiva fokuserade elektromagnetiska (HIFEM) fält. För mig var det som en intensiv träning för mitt inre, utan någon faktisk ansträngning från min sida. Bara sitt ner och låt behandlingen göra sitt.

 

Livet efter Emsella behandling

Efter bara 8 sessioner märkte jag en drastisk förändring. De frekventa toalettbesöken, både dag och natt, minskade. Jag kunde skratta, hoppa och leka med barnen utan rädsla. Och det bästa av allt: Jag kunde undvika en operation som jag hade börjat se som min sista utväg.

 

Till alla er fantastiska mammor där ute som kämpar med detta, jag vill att ni ska veta att ni inte är ensamma. Det finns hjälp. Emsella behandling var min räddning, och jag hoppas att genom att dela min berättelse kan jag hjälpa andra att hitta sin egen väg mot lättnad.

 

Stor kram till er alla. Tack för att ni tog er tiden att läsa min resa och dela i mitt hopp. ❤️🌷🌼

 

Lider du av inkontinens och skulle få 2 gratis emsella behandlingar för att kunna avgöra om det är rätt behandlingsmetod för dig så rekommenderar vi att ansöka om 2 gratis emsella behandlingar hos Lean Laser i Stockholm. Det gör du enklast genom att klicka här

 

Vill du läsa mer om denna unika behandlingsmetod kan du ladda ner eboken “Hur du slutar läcka urin på 4 veckor utan operation”, bara klicka här