Släpp lös din kreativitet med whiteboard folie

Vill du kunna skriva meddelanden och skapa temporära tavlor på väggarna? Eller vill du kanske ge barnen en yta där de kan rita och ha det skoj? Det finns då en ypperlig lösning i form av whiteboard folie. Det är lätt som en plätt att applicera folien på väggen, och därefter kan du skriva och rita i princip vad som helst.

Kom ihåg att köpa whiteboard-pennor separat för att börja skriva på din folie, och när du väl vill sudda ut ditt meddelande krävs det inget mer än tvålvatten. Vare sig du vill applicera whiteboard folie därhemma, på kontoret eller i arbetsrummet gör det susen på alla släta ytor.

Folietyper som du kan kika närmare på

Det finns ett par olika folietyper som du kan välja mellan när det kommer till just whiteboard folie. Den första är vit whiteboardfolie, och här får du en äkta whiteboardtavelkänsla. Vid beställning ingår både instruktioner samt en monteringsskrapa för att göra allting så smidigt som möjligt.

Näst på listan har vi den genomskinliga whiteboardfilmen som alltså inte har någon vit färg. Därför kan den appliceras ovanpå ett tryck som redan finns på väggen. Sist men inte minst har vi den vita magnetiska whiteboardfolien. Den här applicerar du antingen på dörrar, glas, hyllor, metall eller andra släta ytor. Som namnet antyder är denna folie magnetisk, och detta öppnar dörren till många spännande möjligheter. Hitta perfekt whiteboard folie för just dig och gör din vägg lite extra rolig!